Käyttis on NT4. Sille pitäisi daada normaalikäyttäjän tunnus, joka säätöjen jälkeen pysyisi aina samana. Uloskirjautuessa kaikki käyttäjän tekemät muutokset ja imutukset hävitetään ja uudelleenkirjautumisen jälkeen kaikki on kuin edellisen kirjautumisen jälkeen.
Riittääkö käyttäjän kotihakemiston varastointi jonnekin? Siis kotihakemisto tuhotaan uloslähtiessä ja sisäänkirjautuessa puretaan takaisin.
Riittääkö käyttäjän kotihakemiston varastointi jonnekin? Siis kotihakemisto tuhotaan uloslähtiessä ja sisäänkirjautuessa puretaan takaisin.
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.