Etsi toiminto pois päältä ja nollaa kaikki, riittääkö noi?
iphone myyntikuntoon
Anonyymi
14170
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Turvaa tilisi vahvistamalla puhelinnumerosi. Voit silloin palauttaa unohtuneen salasanan tekstiviestillä.
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 14
Vanhimmat
Jäi siminpin kysely päälle haittaako?
No ei mua ainakaan haittaa pätkän vertaa. Kai ny jokainen siminsä tietää.
...pininsä siis :D
Applen iOS-laitteissa, kuten iPhoneissa ja iPadeissa, homma on hieman mutkikkaampi, sillä käyttäjän tulee ensin sammuttaa palvelut, kuten Etsi iPhoneni -toiminto.
Tämän jälkeen tulee kirjautua ulos Applen iCloud-pilvipalvelusta ja myös kytkeä iMessage-viestisovellus pois päältä.
Muista myös kirjata ulos Apple ID -tunnuksesi.
Lopulta itse tyhjennys tapahtuu seuraamalla polkua Asetukset -> Yleiset -> Nollaa -> Poista kaikki sisältö ja asetukset.
Varmuuden vuoksi kannattaa tämän jälkeen tarkistaa vielä Applen iCloud-verkkopalvelu. Jos laite löytyy vielä iCloudin Asetukset sivulta kohdasta Omat laitteet, voi laitteen varmuuden vuoksi poistaa myös sieltä.
On hommaa, eikö tosiaan voisi helpommin, moni muukin toiminto syvältä,
Kyllä android on käyttöystävällisempi kaikintavoin.
Paitsi että Androidissakin pitää muistaa että jos vain palauttaa tehdasasetukset niin Android kysyy Google tilin tietoja eli uusi omistaja ei pääse käyttämään laitetta.
No ei kysy, jos palauttaa tehdasasetukset järjestelmäasetuksista simkorttinsa ollessa vielä laitteessa. Silloin tietysti kyllä kysyy, jos pakottaa nollauksen näppäimistä laitteen ollessa suljettuna.
Android-laitteen tyhjennys tapahtuu valitsemalla Asetukset -> Alkuperäisten tietojen palautus -> Palauta laite -> Poista kaikki. Tämä palauttaa laitteen tehdasasetukset ja pyyhkii laitteen oman muistin. Tarkka menetelmä saattaa tosin hieman vaihdella laitteen valmistajasta, mallista ja Android-versiosta riippuen.
Harkitse salauksen ottamista käyttöön ennen tietojen poistoa.
Helppoa.
Kysyypä..
Vaan tämän jälkeen kysyy edellisen Google tilin tietoja kun se palautuu tehdastilaan..
Ei kysy, jos olet nollannut laitteen ollessasi siinä omalla google-tililläsi ja simisi ollessa siinä. Piste.
Kyllä kysyy. Juuri viikko sitten kokeilin ja kysyi. Puhelimena Samsung A41,
Jaaha, onkohan sampsan knox:ssa sitten joku oma kommervenkkinsä?
Eipä siitä johdu vaan Android kysyy tosiaan tätä oli merkki mikä tahansa.. Googlessakin paljon juttua.
Ja höpöhöpö nyt vaan. Kaikenlaisia jankkaavia
disinformaatio provotrolleja täällä näköjään pyöriikin. Ja sitten tulee vielä itse menneeksi tällaiseen älyttömyyteen mukaan :D