Kun yritän laittaa tiliini Pinterestissä esim. muotijuttuja, tulee tällainen ilmoitus: "Sorry! We've had to block pins from this area because of suspicious activity. Please try again later.". Kun kuitenkin heti tuon ilmoituksen jälkeen yritän uudelleen, saan sen lisättyä tiliini.
Mitä tuo oikeastaan tarkoittaa, ja onko oma tietoturvani vaarassa?
Mitä tuo oikeastaan tarkoittaa, ja onko oma tietoturvani vaarassa?
Vastaukset 3
Vanhimmat
Laitoin Pinterestille viestiä asiasta, ja olin saanut eilen vastauksen. Ilmoitus johtui Pinterestin päässä olevasta bugista, joka on nyt korjattu.
Ei ole vielä korjattu. Saan myöskin samaa viestiä edelleen.
Joo, huomasin itsekin eilen, että sama ongelma on taas..