Huomasin tänään, että jos lähettää tällä kännykällä otetun kännykkäkuvan samalla lähetyksellä useammalle vastaanottajalle, kaikki vastaanottajat näkevät toistensa nimet lähetetyssä viestissä. Oli vähän nolo juttu, vaikka kyseessä ei ollut kuin koiran kuva. Kun en kirjoittanut saatesanoja kuvaan osa vastaanottajista luuli toisiaan viestin lähettäjäksi. Aika soppa syntyi. Jos olisin tiennyt tämän ominaisuuden olisin lähettänyt koiran kuvan erikseen kaikille. Kaikki vastaanottajat tuntevat minut ja koiran, mutta eivät toisiaan...
Onko tämä ominaisuus, jonka voi poistaa päältä jostain kännykän valikosta tai liittyykö se paremmin operaattorin tms. protokollaan?
Onko tämä ominaisuus, jonka voi poistaa päältä jostain kännykän valikosta tai liittyykö se paremmin operaattorin tms. protokollaan?
Vastaukset 1
Vanhimmat
Tyypillinen Nokian puhelin. Se on hemmetin hankala ja epäluotettava käytössä.