Palautin Ps3:een oletusasetukset. Ilmeisesti psn-tunnus poistettiin samalla. Jos teen uuden tunnuksen, säilyvätkö vanhat nettipeli saavutukset yms.? Eli voinko jatkaa uudella psn:ällä siitä mihin edellisellä tunnuksella jäin, kun olen pleikkarin samalla käyttäjällä.
PS3
AmiQox
096
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.